Chelda Hosting

Wat krijg je allemaal van ons?

Een premium WordPress website van Chelda Hosting voldoet aan alle eisen die je van een moderne, professionele website mag verwachten. Voor een bedrag € 9,95 all-in per maand ben je volledig ontzorgd, wij zorgen er voor dat je website veilig en up-to-date is. Je kunt altijd terugvallen op onze ondersteuning. Hieronder hebben wij de belangrijkste punten, die bij onze dienstverlening zitten, opgesomd:

Responsive website

De website werkt niet alleen op desktop en laptop maar ook perfect op tablet en smartphone. Gebruikers zien altijd een perfecte website.

beveiliging

Extra beveiligingsmaatregelen zorgen er voor dat de website veilig is en hackers buiten de deur blijven. Dagelijks wordt er een backup van je website gemaakt.

Gebouwd in WordPress

De website wordt gebouwd in het populairste website beheerssysteem: WordPress. Je kan eenvoudig zelf je content beheren.

Geoptimaliseerd voor Google

Gebruik makend van de beste technieken zodat de website hoog in Google kan komen en je daarmee meer klanten met je website kan binnenhalen.

Tevredenheidsgarantie

14 dagen niet goed geld terug. Schaf risicoloos een website aan. Mocht je om wat voor reden dan ook niet tevreden zijn, dan kun je binnen 14 dagen je geld terug krijgen.

Eigen domeinnaam

Heb je al een eigen domeinnaam? Dan zorgen wij er voor dat de website via jouw domeinnaam beschikbaar is. Als je nog geen domeinnaam hebt, kun je deze via ons regelen. De domeinregistratie voor een .nl domein is het eerste jaar gratis.

Eigen e-mailadressen

Bij het hostingpakket kun je maximaal 10 e-mailadressen aanmaken. Je kunt zelf kiezen welke.

Hosting en onderhoud

Geen omkijken naar de techniek. Wij zorgen voor de hosting, de updates, de backups en het onderhoud van je website. Jij hoeft je alleen maar met de inhoud van je website bezig te houden.

Binnen 3 dagen online

Lever de content (teksten, afbeeldingen, pagina indeling, eventueel logo en huisstijl) aan en wij zetten de website binnen 3 werkdagen online.

Helpdesk

Voor al je vragen kun je bij onze deskundige helpdesk terecht. Dit kan per e-mail, telefoon, Skype of door een afspraak te maken en langs te komen op ons kantoor.

Onbeperkt aantal pagina’s

Geen beperking voor wat het aantal pagina’s betreft. Maak zoveel pagina’s aan als je wil.

Google Analytics integratie

Met Google Analytics beschik je over een website statistieken tool. Je krijgt inzicht in het aantal bezoekers en wat deze op je website doen. Wij zetten dit voor je op.

Voor wie is de premium website geschikt?

 

De premium WordPress website van Chelda is zeer geschikt voor startende ondernemers en voor ondernemers die snel een website online willen hebben
zonder grote investering om hun bedrijf op het internet te presenteren. Later kan de website uitgebreid worden met extra functionaliteit indien gewenst.

0
Years of experience
0
Happy clients
0
Templates
0
Coffee cups
Join us

Bevalt het wat je ziet?

Zullen wij dan samen een mooie website maken!