Chelda Hosting
?>

Wil je nog wat extra's?

Standaard is een premium WordPress website van Chelda al zeer compleet en prima om mee te starten. Mocht je toch meer functionaliteit willen, dan is dit natuurlijk mogelijk. Om je een idee te geven, staan hieronder standaard uitbreidingen. Daarnaast is het altijd mogelijk om maatwerk uitbreidingen te leveren. Neem hiervoor contact met ons op.

Meertalige website

Wil je jouw website in meerdere talen aanbieden? Dan is een meertalige website een optie voor jou. Met deze module kun je zoveel talen gebruiken als je wil. Je zult wel zelf de pagina’s moeten vertalen.

Nieuwsbrieven versturen

Bouw je mailinglijst op door bezoekers op je website zich in te laten schrijven op jouw mailinglijst. Met een koppeling naar MailChimp of Aweber is het eenvoudig om bezoekers op je mailinglijst te krijgen en om periodiek een nieuwsbrief te versturen.

Webshop laten maken

Tover de website om in een webshop. Wij installeren een extra module op de website waarmee je online producten en/of diensten kunt verkopen. Een professionele webshop laten maken kan al voor eenmalig € 79,-

SEO teksten

Heb je zelf geen inspiratie om te schrijven of wil je gewoon geweldige teksten op je website? Laat je website teksten dan door onze tekstschrijvers schrijven. Professionele teksten welke tevens SEO geoptimaliseerd zijn.

SSL certificaat

Een SSL certificaat zorgt voor een veilige overdracht van de gegevens tussen de website en de computer van de website bezoeker. Dit is vooral een must bij het gebruik van gevoelige informatie zoals bij een webshop of een formulier met gevoelige gegevens.

Afspraken maken

Ideaal voor salons, coaches en restaurants, de afspraken module. Bezoekers op de website kunnen online een afspraak met jou maken. Je kan zelf de agenda open en dicht zetten op bepaalde dagen of uren. Eventueel kun je ook meteen een koppeling met iDEAL opzetten zodat klanten meteen kunnen betalen.

Betalingen via de website

Met deze module kun je online betalingen ontvangen via iDEAL. Bezoekers kunnen een bestelling via een formulier invullen en direct online afrekenen.

Social Media pakket

Laat je Social Media kanalen door ons opzetten. Wij maken jouw accounts aan en richten de accounts in met een mooie afbeelding en met de biografie van jouw bedrijf. Tevens koppelen wij Social Media met de website.

Membership

Een membership website is een website met een afgeschermd gedeelte. Hier kun je klanten toegang geven voor bijvoorbeeld betaald lesmateriaal.

Lokaal gevonden worden

Dit pakket is ideaal voor bedrijven die lokaal werken. Bijvoorbeeld een loodgieter in Groningen. Met het lokaal gevonden worden pakket zorgen wij er voor dat jouw bedrijf beter gevonden wordt als er lokaal gezocht wordt.

Logo ontwerp

Heb je nog geen logo voor jouw bedrijf? Onze grafische vormgever ontwerpt een prachtig logo voor jouw bedrijf. Je krijgt de originele vector bestanden zodat je het logo op verschillende formaten, zo groot als jij wilt, kan laten afdrukken. Heb je nog geen huisstijl, dan kunnen wij deze ook voor je ontwerpen.

Huisstijl ontwerp

Heb je nog geen huisstijl voor jouw bedrijf? Onze grafische vormgever ontwerpt een unieke huisstijl voor jouw bedrijf. Een huisstijl bestaat uit visitekaartjes, briefpapier en enveloppen. Zorg er wel voor dat je al een logo hebt, deze hebben we namelijk nodig. Je krijgt alle originele bestanden zodat je deze altijd op het gewenste formaat kan laten drukken.

Staat jouw uitbreiding er niet bij?

 

Waarschijnlijk kunnen wij je ook met jouw wensen helpen. Neem contact met ons op om het te bespreken. We vertellen je graag meer over de verschillende mogelijkheden.

0
Years of experience
0
Happy clients
0
Templates
0
Coffee cups
Join us

Bevalt het wat je ziet?

Zullen wij dan samen een mooie website maken!